Choose, Drop, Sell

De 3-stappen filosofie naar meer online verkoop

Choose

Binnen e-commerce moet je continu keuzes en beslissingen maken. Bij Plazza Group maken we het je zo eenvoudig mogelijk. Je hoeft enkel te kiezen wat je wil verkopen, wij regelen de rest.

Ben je benieuwd naar het potentieel van jouw producten in de online verkoop? We doen met plezier een vooronderzoek en adviseren welke producten het meeste kans maken een online verkoopsucces te worden.

Ik wil online verkopen

Drop

Om jouw online verkoop te starten drop je slechts 2 dingen: producten en productdata. Daarna zorgt Plazza Group voor de aanmaak van jouw producten op alle online kanalen, de opslag van jouw producten en het volledige verzendproces. Ons doel is om je tijd en ruimte in je magazijn te besparen.

Hou je het logistieke proces liever in eigen handen? Dan drop je simpelweg de productdata en in ruil droppen wij bestellingen.

Ik wil mijn product(data) droppen

Sell

Online verkopen kan op meer manieren dan via een eigen webshop. Via slimme koppelingen zorgen we dat jouw producten terecht komen op de Bol.com’s en Amazon’s van de wereld. Zo komen jouw producten op een sneltempo terecht bij klanten over heel Europa (zelfs zonder eigen webshop).

Ik wil meer online verkopen

Ook hiermee helpen we graag

Analyse

Webshops

Adverteren

Contacteer ons en doe je online verkoop stijgen

Of je nu al een goed draaiende webshop hebt of nog je eerste stappen in e-commerce moet zetten, Plazza Group staat voor je klaar om jouw meer online verkoop te bezorgen.